Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Solo: Everything we know so far - τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την επόμενη ταινία Star Wars

Γεια σας παιδιά Έχουν περάσει λιγότερο από δύο μήνες από την κυκλοφορία της ταινία The Last Jedi - Ο τελευταίος Τζεντάι, την δεύτερη ταινία στην sequel σειρά Star Wars, και την όγδοη συνολικά, και ήδη έχουμε στα χέρια μας το trailer μιας ταινίας, της οποίας τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα πριν ο μεγάλος ήρωας Han Solo μπει στην Αντίσταση και πριν γνωρίσει φυσικά το άλλο του μισό, την γνωστή σε όλους Στρατηγό - Πριγκίπισσα Λεία. Πάμε να δούμε τι ξέρουμε με σιγουριά μέχρι τώρα.

Πριν από όλα ας δούμε το trailer:
   Σε αυτή την prequel ταινία, πρόκειται να γνωρίσουμε έναν νεαρό Han Solo και τις περιπέτειές του με τον  Chewbacca -Τσιουμπάκα, την γνωριμία του με τον Lando Calrissian, την Qi'Ra, αλλά και τον Beckett ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του μελλοντικού του μέντορα.

   Τα γυρίσματα τις ταινίας ξεκίνησαν στις 30 Ιανουαρίου του 2017, ενώ η επιλογή των ηθοποιών ξεκίνησε από το 2016. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 25 Μαΐου 2018, ως ''φόρο τιμής'', αφού την ίδια μέρα πίσω στο 1977 ο Harrison Ford,  πρωτοεμφανίστηκε ως Han Solo. Σκηνοθετούν οι: Phil Lord Christopher Miller Ron Howard, ενώ το σενάριο επιμελούνται οι Lawrence Kasdan και Jon Kasdan.   Παρόλα αυτά, το τρέιλερ της ταινία μας αποκαλύπτει αρκετά πράγματα, όπως το γεγονός ότι η κεντρική πρωταγωνίστρια Qi'Ra γνωρίζει κάτι σκοτεινό για τον Han Solo, ο δεύτερος γνωρίζει ίδια την γλώσσα τον Wookiee ενώ επίσης η σχολή πιλότων των έχει πετάξει έξω.


Την μουσική για ακόμα μια φορά επιμελείται ο John Williams, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουμε τον Alden Ehrenreich ως Han Solo, τον Woody Harrelson ως Beckett, την Emilia Clarke ως Qi'ra, τον Donald Glover ως Lando Calrissian, την Thandie Newton ως Val, την Phoebe Waller-Bridge ως L3-37, Joonas Suotamo ως Chewbacca, τον Paul Bettany σε έναν χαρακτήρα που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί, τον Harley Durst ως Moloch κ.α.
Πάντως, ένα μπορώ να πω με σιγουριά: ο Alden Ehrenreich πετυχαίνει πολύ αυτό το Solo αλαζονικό χαμογελάκι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...