Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

January Favourites 2018 (πολυλογώντας για το Stranger Things)

Καλό μήνα 


   Ο πρώτο μήνας του 2018 έφυγε και πήρε μαζί του πολλά πράγματα (όπως παραδείγματος χάρη τα γενέθλιά μου) με πολλές ταινίες, μια υπέροχη τηλεοπτική σειρά και πολύ πολύ τραγούδι. Πάμε να τα δούμε όλα αυτά αναλυτικότερα.   Αγαπημένο βιβλίο του μήνα (από τα δύο που διάβασα) είναι το Geekerella της Ashley Poston.
  Αγαπημένη σειρά του μήνα είναι με μεγάλη διαφορά το Stranger Things. Κατάλαβα επιτέλους γιατί έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος για αυτήν.   Δεν κοιμόμουν, δεν διάβαζα δεν έκανα τίποτα άλλο εκτός από το να βλέπω τη σειρά και να σκέφτομαι: Θέλω ο μικρός μου Steve να βρει την ευτυχία.
   Ακολουθούμε (στη πρώτη σεζόν) μια παρέα αγοριών η οποία (αντίθετα από ότι τους λέει η αστυνομία και οι γονείς τους)  προσπαθεί να βρει τον φίλο τους, τον Will έπειτα από την ιδιαίτερα μυστηριώδη εξαφάνισή του. Την δική της ξεχωριστή έρευνα κάνει και η μητέρα του Will, η Joyce και ο αστυνομικός Jim Hopper (τι μπορώ να πω για την Winona Ryder και τον David Harbour? Υποδύονται και οι δύο φανταστικά τους ρόλους τους. Απίστευτοι). Στη αναζήτησή τους, τα αγόρια θα συναντήσουν ένα παράξενο κορίτσι με ένα τατουάζ στο χέρι η οποία τους συστήνεται ως Eleven.
   Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια, ενώ η δεύτερη από 9. Δεν είναι τόσο σειρά μπορώ να πω, αλλά κάτι σαν μεγάλη ταινία, αφού όλα τα επεισόδια δημοσιεύτηκαν μαζί, με αποτέλεσμα οι fans της σειράς να πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο για την επόμενη σεζόν. Κάτι σαν τα Harry Potter, Lord Of the Rings και Star Wars.
   Η πλοκή όσο προχωράν τα επεισόδια γίνεται όλο πιο ενδιαφέρουσα, ενώ τα πράγματα κορυφώνονται πάντα στα δύο τελευταία. Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά δουλεμένοι και συνδέεσαι πολύ εύκολα μαζί τους. Την συνιστώ. 


Αγαπημένη ταινία (με μεγάλη δυσκολία ανάμεσα σε αυτή και το Loving Vincent) είναι το Star Wars: The last Jedi.      Αγαπημένο τραγούδι είναι το I wish I know you των The Revivalists. Το ακούω και κατευθείαν φτιάχνει το κέφι μου.
''But what you, what you, what you, what you running from?''


Αυτά από εμένα. Τι κρατήσατε εσείς στο μήνα που μας πέρασε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...