Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Hogwarts Weekly - Draco MalfoyΧρόνια Πολλά
by  
Λοιπόν, για αυτόν εδώ τον άντρα έχουν ακουστεί πάρα μα πάρα πολλά. Οπότε είμαι εδώ για να σας πω όλα αυτά που λέγονται.


Το γεγονός ότι λέει πως έφυγε από το Azkaban δεν έχει καμία απολύτως λογική βάση. Δηλαδή, μια κάποια λογική την έχει, αλλά πάντα σύμφωνα με την J.K.Rowling κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Τι ξέρουμε λοιπόν για αυτόν τον άντρα στη φωτογραφία; Tο δεύτερό του όνομα είναι Lucius. Και θα ήθελα πραγματικά να σταθούμε λίγο σε αυτό. Τι στα κομμάτια γίνεται; Τι είχαν πάθει όλοι εκείνοι την περίοδο; Harry James και Edward Remus. Εντάξει, μόλις γίνομαι μητέρα, θα το ξέρω από εδώ και πέρα: το δεύτερο όνομα του υιού μου θα είναι το όνομα του πατέρα του.

Μπήκε στο Slytherin, συνεχίζοντας την παράδοση και της οικογένειας των Malfoy αλλά και των Black, από την μεριά της μητέρας του, καθώς και οι μεν αλλά και οι δεν ''τοποθετούνταν'' για αιώνες στο Slytherin.

Έγινε Θανατοφάγος το καλοκαίρι του 1996. Για ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα ήταν ο κάτοχος του ραβδιού του Πεπρωμένου ή αλλιώς το ραβδί από Κουφοξυλιά ή όπως αλλιώς θέλετε.

Μετά την ήττα του Λόρδου Βόλντεμορτ παντρεύτηκε την Astoria Greengrass και μαζί απέκτησαν έναν υιό το 2006 τον ονομαστό Scorpius Malfoy.

Πολλές υποθέσεις γίνονται και με την ''σχέση'' Rose Weasley και του Scorpius Malfoy, η οποία όμως δεν έχει καμία παντελώς λογική βάση. Βέβαια αυτά θα σας τα πω σε κάποιο άλλο αφιέρωμα.

Εικασίες όμως γίνονται και για την απίστευτα και τρελά περίπλοκη ''σχέση'' του με την Hermione Granger.
δεν μπορώ να ξέρω πόσο ευσταθούν αυτές οι γνώμες. Πάντως ένα είναι σίγουρο: αν εμένα με έβριζαν έτσι ούτε στα μάτια μου δεν θα ήθελα να τον ξανά δω.Πάντως αν ψάξεις λίγο, βρίσκεις πραγματικά πολύ ωραία πραγματάκια. Αλήθεια, όσο κι αν δεν με ενθουσιάζει το θέμα θα πρέπει να παραδεχτώ πως ήταν πραγματικά πολύ ωραία.Και κάπως έτσι αυτό το παιδί
 

έγινε αυτός ο άντρας

Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσω με την αίσθηση πως ο Draco Malfoy είναι ένας δειλός. Μπορεί να είναι πολλά αλλά                                                       δειλός δεν είναι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...