Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Καλό Παράδεισο Alan Rickman..Σαν χτες πέθανε ο σπουδαίος, Alan Rickman. Τεράστιο πένθος έχει απλωθεί παντού, ένας από τους καλύτερους Βρετανούς ηθοποιούς δεν πατάει πια στη γη .


Γεννήθηκε στης 21 Φεβρουαρίου 1946. Έχει γράψει μια μικρή ιστορία με τον τρόπο του.Δεν τον γνώρισα, και λυπάμαι πραγματικά για αυτό. Έχει χαραχτεί στις μνήμες, όλων αυτών που μπορούν να βλέπουν, πέρα από το μακιγιάζ, τους απόμακρους χαρακτήρες, όλων αυτών που ξέρουν να βλέπουν πέρα από το γυαλί που χωρίζει τους κόσμους μας...Ένα μεγάλο αντίο, σε ένα τεράστιο άνθρωπο.... Ένα αντίο σε ένα άνθρωπο,π ου θα λείψει σε πολλούς.
Χτες λοιπόν, στα γενέθλια μιας φίλης μου, χάσαμε αυτόν τον άνθρωπο,που έπαιξε σε τόσες και τόσες ταινίες, καταφέρνοντας,πάντοτε  να λάμψει.
Αν πατήσεις στο google ξέρεις, και δεις τις ταινίες που έπαιξε, η πρώτη ήταν: '''Πολύ σκληρός για να παιθάνει''.Δεν είναι έτσι, το να είσαι σκληρός δεν σημαίνει ότι είναι μόνο πλεονέκτημα. Γιατί όπως είχε πει και Χατζηδάκης.
..μην υποτιμάτε την ευαισθησία, θεωρώντας την κάτι εύθραυστο. Είναι η πιο σκληρή δύναμη του κόσμου, που με αυτή τον καταχτάς...

Έτσι, εκείνη η φράση που διάβασα μόλις προχτές, δεν έχει πια νόημα.. 
Μα εκτός από ηθοποιός,και σίγουρα καλός άνθρωπος, ήταν και ένας..''στοχαστής''..Και αν το σκευτείς, κανείς μας δεν μπορεί να έχει το δικαίωμα να λέει πως λυπάτε για τον θάνατό του. Δεν τον ήξερα. Και δεν θα μου λείψει. Δεν μπορεί να μου λείπει κάποιος που ποτέ δεν γνώρισα.Αυτό το δικαίωμα το έχει μόνο η οικογένεια του και οι δικοί του άνθρωποι. Οι φίλοι του. Εγώ είμαι απλά μια θαυμάστρια. Αλλά για πολλούς, δεν ήταν απλά ένας ηθοποιός. Το μόνο που μπορώ να πω λοιπόν, είναι πως, έχει χαραχτεί στις μνήμες πολλών. 


Always...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...